Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Alkusyksyn Karjalankoski

Mun mielestä yksi kauneimmista paikoista, mitä tästä Vetelin keskustan liepeiltä löytyy, on Karjalankoski. Aina ajoittain pitää siellä käydä tarkistamassa mestat ja fiilistelemässä vuodenaikaa. Näköjään olen bloggaillut paikasta vain kerran aikaisemmin, kun joulupäivänä 2012 käytiin koskella kävelyllä.


 Olen odottanut sumuista viikonloppuaamua, jolloin pääsisin Kiiran kanssa lähtemään aamuretkelle ja kaksoset saisi jättää Jukan hoiteisiin. Nyt sellainen koitti, mutta ihan ei oltu kärppinä heti liikenteessä, vaan syötiin rauhassa aamupala kotona ja lähdettiin Kiirun kanssa jälkkärikekseille koskelle. Kello oli silloin jotain puoli ysin pintaan. Kympiksi oltiin kotona takaisin ja sinä aikana ehti sumu hälvetä.

Jatketaan harjoituksia siis. Haalarit vaan yökkärien päälle ja ulos sitten seuraavalla kertaa :)


Kivoja kuvia tuli silti. Ostin kaverilta vähän itsellenikin yllätyksenä laajakulmalinssin ja se avaa kyllä näkymää huikeasti.Muumikeksejä, pillimehua ja termarikahvia kallioilla, jotka on joskus pitänyt räjäyttää uittojen tieltä. Onneksi se estettiin."Äiti tuu, autolle. Kotiin! Vesi virtaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti