Sivut

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Yksivuotiskuvat - making of


Kaksoset täyttivät eilen vuoden. Ihan kamalan ihanan hirveää. Synttäreitä juhlitaan vasta joskus ilmeisesti isäinpäiväviikonloppuna, joten niistä lisää tuonnempana. Ennustan kuitenkin jo tässä vaiheessa, että jos muistankaan juhlista ottaa kuvia, ne ovat kännykkäkameralla puolisyödyistä kakuista. Ajattelin nyt julkaista muutamia otoksia vartin kestäneistä yksivuotiskuvauksista. Kivoja ovat, mutta on lottovoitto jos molemmilla lapsilla on kiva ilme yhtäaikaa!


Kaksosista saatiin otettua ihan käypiä yksivuotiskuvia tässä pari viikkoa sitten kirpsakkaana maanantaina. Tai oikeastaan tuloksena oli yksi hyvä ja monta käypää. Pääasia kuitenkin nyt kuitenkin on, että on jotain yksivuotiskuvia, sillä Kiiran kohdalla kävi niin, että raskaana oleva äitinsä jätti koko kuvauksen hoitamatta. Halusin ottaa tytöistä kuvia Kappiksen Newbie-haalarit päällä ulkona, joten tosi hyvä, että hätyytin kuvausassarini paikalle juurikin tuona maanantaina, kun vielä raaski collegejumpsuiteissa käyttää lapsia ulkona. Sen jälkeen onkin kelit olleet kylmemmät ja märemmät.


Ilman tuota valkoista peittoa, omaa ja kenkääni ja tutan läsnäoloa tämä olis hyvä!


Iiris näyttää kieltä ja Inari on meiningissä mukana.


Toinen karkaa, toinen meinaa napata kameran ja maailma on vähän tärähtänyt.


En sitten tarkistanut, että miltä ympäristö näytti. Iiriksen pään takana oli monessa ruudussa kirsikkapuu. Jos olisin ottanut askeleen vasemmalle, niin ei olisi ollut.


Saatiin tosiaan ainakin yksi, jonka kelpuutan kehyksiin. Tuo ylläoleva siis.

Käytiin lauantaina ostoksilla Kokkolassa koko perhe ja mulla tarttui mukaan kaksosille kivat kuvausvaatteet sisäotoksia varten. Että pakko koettaa tässä joskus pistää pystyyn kotistudio. Sitä varten pitää vaan vähän raivata ja improvisoida, koska ei mulla mitään studiosalamia ole ja ilman niitä sisäkuvista tulee... no, sisäkuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti