Sivut

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ruisnaksuarvonnan voittajat


Nytpä on ratkennut naksuarvonnan voittajat. Määräaikaan, eli puoleen yöhön mennessä kommentteja oli tullut 83 kappaletta. Arpajaiskoneena toimi Random.org ja virallisena valvojana vain allekirjoittanut, sillä koko muu talo on päikkäreillä.

Tässä voittajanaxukommentit:

Hiisukas: Suolallisia olisi kiva päästä maistelemaan.

Tiina: Suolattomia maisteltaisiin mielellämme. Emme ole vielä näitä löytäneetkään. 

Outi: Suolattomia meillekin. Meillä on toinen suolaton pussi menossa, ja tyttö 1v tykkää tosi paljon. Harmi vain, että pussi on niin pieni, sillä myös isikin tykkäisi näistä. Olen kuitenkin joutunut pitämään pussin suuta tiukalla isin kohdalla :) 

Tosi harvat ovat kommenttien perusteella löytäneet naksuja kaupasta. Näitä löytyy Minimaneista ja Halpa-Halleista sekä tsägällä K-ryhmän kaupoista. Varsinkin jälkimmäisiin voi vaikuttaa ottamalla yhteyttä omaan kauppiaaseen, että tilaavat näitä Keskon keskusvarastosta. Lisäksi tietenkin tuolta verkkokaupasta saa tilailtua laatikoittain ja kaverin kanssa kimppatilauksena saa toimitusmaksuakin hilattua alemmas. Kotimaista luomua kaikille.

Olipas kiva pitkästä aikaa järjestää arvontaa! Kiitos kaikille osallistujille!

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava yllätys tuo voitto!
    Kiitos tätäkin kautta! Vastasin sähköpostiin.
    Hiisukas

    VastaaPoista
  2. Kiva ylläri tuo voitto tosiaan! :) Ajattelin kirjoitella sinulle vielä tänne, koska en ole varma, oletko saanut sähköpostini. Pakettia ei ainakaan vielä ole näkynyt. (Minäkö muka malttamaton :D )

    VastaaPoista